Flavour Thuis Bereiden

Thuis, maar toch lekker uit eten.
Thuis bereiden, een menu om thuis af te maken

Chef Diego heeft daarom een mooi diner samengesteld met de keuze voor vis of vlees en een lava cake als dessert. We serveren het thuis bereiden menu met een broodbol met verschillende huis gemaakte smeersels. Bekijk het hele menu onderaan de pagina. De Chefs van Flavour bereiden de gerechten zo voor dat u met een speciale video instructie een culinair 3 gangen diner eenvoudig thuis te bereiden. 

Voordat je van start gaat

Benodigdheden:

        Steelpan met kokend water 

        Oven voorverwarmen op 180 graden

Voorgerecht vis

Gravax Lax
Rauw gemarineerde zalm met blue skin radijs, veldsla, appel en biet.

Het voorgerecht is koud en heeft dus geen warme bereiding nodig. Serveer de broodbol warm door deze 5 min in een voorverwarmde oven van 180 graden te plaatsen.

Voorgerecht vlees
Carpaccio beef tataki style
Dun gesneden rundvlees met een groene mosterd dressing, Grano Padano en Hazelnoot crunsh.

Het voorgerecht is koud en heeft dus geen warme bereiding nodig. Serveer de broodbol warm door deze 5 min in een voorverwarmde oven van 180 graden te plaatsen.

Voorbereiding hoodgerecht(en)
Skrei filet uit de oven
Met grove groenten en een lichte curry saus.

Rib-eye met chimichurri
En grove groenten.

De hoofdgerechten worden geserveerd met zoete aardappel uit de oven.

Dessert
Lava Cake
Met vanille crumble en witte chocolade