Flavour Thuis Bereiden Pasen edition

Thuis, maar toch lekker uit eten.
Thuis bereiden, een menu om thuis af te maken

Chef Diego heeft een culinair 4 gangen paas diner samengesteld met het witte goud, Hollandse asperges met een keuze voor vis of vlees bij het hoofdgerecht. We serveren het thuis bereiden menu met een broodbol met verschillende huis gemaakte smeersels. 

Voordat je van start gaat

Benodigdheden:

        Steelpan met kokend water 

        Oven voorverwarmen op 180 graden

Voorgerecht

Salade van Burrata met serranoham Met gepofte tomaat, groene asperges, pijnboompitten & pesto Het voorgerecht is koud en heeft dus geen warme bereiding nodig. Serveer de broodbol warm door deze 5 min in een voorverwarmde oven van 180 graden te plaatsen.

Tussengerecht
Romige aspergesoep

Voorbereiding hoodgerecht(en)

Slow cooked Picanha steak of Zalm met kruiden korst

Met Hollandse witte asperges, krieltjes & daslook creme

Opmaken hoofdgerecht Vlees

Opmaken hoofdgerecht Vis

Dessert
Frambozen monchou taartje Met witte chocolade & pistache