Thuis, maar toch lekker uit eten. Thuis bereiden, een menu om thuis af te maken
Chef Diego heeft een culinair 4 gangen paas diner samengesteld met het witte goud, Hollandse asperges met een keuze voor vis of vlees bij het hoofdgerecht. We serveren het thuis bereiden menu met een broodbol met verschillende huis gemaakte smeersels.
Voordat je van start gaat
Benodigdheden:
–Steelpan met kokend water
–Oven voorverwarmen op 180 graden
Voorgerecht
Salade van Burrata met serranoham
Met gepofte tomaat, groene asperges, pijnboompitten & pesto
Het voorgerecht is koud en heeft dus geen warme bereiding nodig. Serveer de broodbol warm door deze 5 min in een voorverwarmde oven van 180 graden te plaatsen.
Tussengerecht
Romige aspergesoep
Voorbereiding hoodgerecht(en)
Slow cooked Picanha steak of Zalm met kruiden korst
Met Hollandse witte asperges, krieltjes & daslook creme
Opmaken hoofdgerecht Vlees
Opmaken hoofdgerecht Vis
Dessert
Frambozen monchou taartje
Met witte chocolade & pistache