Smaakvolle kerstdagen met Flavour Thuis

Een kerst die er dit jaar anders uit ziet als andere jaren. Graag hadden wij jullie dit jaar voor het eerst ontvangen in ons nieuwe restaurant. Helaas laat de huidige situatie dit nog niet toe.

Flavour Thuis Christmas edition
Maar niet getreurd! Wij verzorgen graag het Flavour gevoel bij u thuis ! We hebben een heerlijk Kerstmenu voor u samengesteld. 

Voordat je van start gaat

Benodigdheden:

        Steelpan (voor de soep)

        Bakpan

        Oven

Voorgerecht(en)

Wild bouillon & Charcuterie

Wild bouillon met broodbol en huisgemaakte kruidenboter, charcuterie van Serranoham, Coppa di Parma, wildzwijn hammetje

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Schenk de soep in de steelpan en breng deze tegen de kook aan.

Bak de broodbol af in 5 minuten op 180 graden.

Vul de soepkommen met het garnituur voor in de soep.

Als de soep en het brood warm zijn kunt u de eerste gang op tafel gaan zetten.

 

(een uur voordat u begint haalt u de rib eye uit de koeling en laat deze even op kamertempratuur komen).

Tussengerecht(en)

Tonijn tartaar, Steak tartaar & Geitenkaas crème

Tonijn tartaar met gember, wasabi mayonaise, wasabi crunch en radijs.

Steak tartaar met truffel mayonaise, Parmezaan , brioche en mosterdzaad.

Geitenkaas crème met pompoen, pompoenpitten, honing en postelein.

Deze gerechten vragen iets meer aandacht van u,

De drie verschillende tussengerechten hebben wij verpakt in drie verschillende bakjes.

In elk bakje vindt u alle ingrediënten die bij het gerecht horen.

Hoofdgerecht(en)

Rib-eye & Reuze Black tiger garnalen

Rib-eye  (200 grams) met krieltjes met boter, peterselie, ui en krokante spek uit de oven

Reuze Black tiger garnalen met parelcouscous met verse kruiden en een citroenmayonaise

Verwarm de oven opnieuw voor op 180 graden.

De krieltjes gaan 10 minuten in de oven op 180 graden.

Schuif vervolgens de black tiger garnalen erbij in de oven, deze gaan 6 minuten in de oven op 180 graden. Vervolgens zet u de bakpan op het vuur en laat deze goed warm worden voordat u de olie of boter toevoegt en de rib eye gaat bakken. Als de pan goed warm is voegt u een scheutje olie of een klontje boter toe en bakt u de rib eye aan beiden kanten 2 minuten. Om deze medium te garen.

Dessert

Speculaas tiramisu & Flavours special dessert

Deze zijn zo voorbereid dat u hier gelijk aan kunt beginnen.

Wil je nou toch een leuke opmaak bekijk dan hier het filmpje voor de desserts.